top of page

Apps4ag: De beste apps voor landbouw wereldwijd - Animatie CTA

Hoe kun je kleinschalige landbouw in ontwikkelingslanden de vruchten laten plukken van de mogelijkheden van geavanceerde ICT? Het ICT4Ag programma van The Technical Centre for Agricultural and Rural Cooperation (CTA) uit Wageningen helpt dat mogelijk te maken. Studio Noord is gevraagd om drie animaties te maken waarin steeds een concrete 'best practice' van het programma over het voetlicht wordt gebracht. Hier de tweede over "Apps4ag" een online platform van CTA met een overzicht van de beste apps op het gebied van landbouw. Wil je meer weten over onze animaties of overige communicatievormen? Kijk dan hier voor meer voorbeelden of neem hier contact met ons op. Concept en regie: Johan van Zanten & Olivier Heiligers Storyboard & eindedit: Johan van Zanten Artwork: Olivier Heiligers Animatie: Klaas Lageveen Stem: Heidi Marty Geluidseffecten: Arjen Schut

Zoeken op tags
bottom of page