top of page

Een e-learning laten maken

E-learning biedt voordelen voor zowel studenten als werknemers. Voor studenten betekent het flexibiliteit in tempo en locatie, terwijl werknemers trainingen kunnen volgen zonder hun werkplek te verlaten.

Beide groepen profiteren van gepersonaliseerde leerpaden en directe feedback. Het bespaart reistijd, vermindert kosten en maakt leren toegankelijker.

Bovendien kunnen e-learning modules snel worden bijgewerkt, waardoor actuele kennis wordt gegarandeerd. Het is een win-win voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

e-learning-laten-maken.png
e-learning-laten-maken-Unesco.png
e-Learning UNESCO
Opdrachtgever: UNESCO Parijs

Op de 'World Teachers’ Day' lanceerde het UNESCO Memory of the World (MoW) Programma een gratis online cursus voor leraren en docenten over de hele wereld over hoe ze het MoW International Register in hun onderwijs kunnen integreren.

Studio Noord werd gevraagd om de cursus te ontwerpen, bouwen, illustreren en animeren. Ook werden wij gevraagd om er de promotie-animatie voor te maken.
e-learning-laten-maken-dggf.png
e-Learning Dutch Good Growth Fund
Opdrachtgever: PWC / DGGF

DGGF is opgericht door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken om Nederlandse ondernemers te helpen hun internationale ambities in opkomende markten en ontwikkelingslanden (DGGF-landen) waar te maken.

Studio Noord ontwikkelde samen met PWC deze e-learning voor bankmedewerkers over de hele wereld om ze op te leiden in de basisprincipes van ESG (Environmental, social, and corporate governance).

Interessante uitdaging hierbij was de dat deze e-Learning ook in landen met zeer beperkt internet moest kunnen werken. 
e-learning-laten-maken-MSF.png
e-Learning MSF
Opdrachtgever:MSF Brussel

Samen met #MSF  (Artsen zonder Grenzen) ontwikkelden we een interactieve eLearning voor medewerkers van Artsen zonder Grenzen in het veld.

Bestaande uit 5 korte animaties, 5 geïllustreerde case-studies en elk hoofdstuk met verschillende interactieve tests en quizzen.

Naast het bouwen werden wij gevraagd om zowel de grafische layout, de animaties als de illustraties te ontwikkelen. Op deze manier konden we de eLearn echt als één geheel laten werken en samenkomen. Zowel visueel als functioneel.

Een e-learning laten maken, onze kijk op de zaak

Activeren


Een belangrijke  leidraad bij het maken van onze e-learnings is verleidt je de gebruiker? Hoe zorgen we ervoor dat het boeiend blijft?

 

Hoe maken we de e-learning zo toegankelijk, verleidelijk en activerend mogelijk ? 

 

We stoppen niet voordat we samen met u de meest eenvoudige, effectieve en visueel aansprekende opzet te pakken hebben.
 

Visualisaties


Een groot voordeel is dat we tevens animaties illustraties en infographics zelf kunnen ontwikkelen in onze studio.

Daardoor kunnen we de inhoud van de e-learning waar nodig visueel aantrekkelijk en toegankelijk overbrengen. Daarnaast kunnen we zo de e-learning qua stijl helemaal één geheel laten vormen met de erin opgenomen animaties en illustraties.
 

Antennes voor de context


Door onze samenwerking met een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers, weten we wat er nodig is om een opdracht tot een optimaal resultaat te brengen.

Dit betekent dat we u
 ook
actief begeleiden tijdens het productieproces.  Samen met u vinden en bewaken we de hoofdlijn.

 

En we gaan adequaat om met eventuele gevoeligheden of knelpunten binnen een organisatie. 

Ook een e-learning laten maken? 

bottom of page