top of page

Over ons

Kernteam

pasfoto_Johan_van_zanten_studio_noord_animatiestudio.jpg
Johan van Zanten
Concept, illustratie, animatie
pasfoto_Soraya_Hamming_studio_noord_animatiestudio.jpg
Soraya Hamming
E-learning
pasfoto_frits_schiphorst_studio_noord_animatiestudio.jpg
Frits Schiphorst
Concept, ontwerp
pasfoto_Arjen_schut_2_studio_noord_animatiestudio.jpg
Arjen Schut
Sounddesign
pasfoto_klaas_lageveen_2_studio_noord_animatiestudio.jpg
Klaas Lageveen
Animatie
pasfoto_Micheal_van_den_bosch_studio_noord_animatiestudio.jpg
Michael van den Bosch
Illustratie


Naast het kernteam werken we samen met een  uitgebreid netwerk van specialisten op het gebied van illustratie, animatie, sounddesign en voice-over.

Netwerk

Less is more


Een belangrijke  leidraad bij het maken van onze animatiesillustraties en eLearn is het principe "Less is more".  Wat is de meest heldere hoofdlijn? Wat bijzaak? Hoe vertellen en verbeelden we het zo eenvoudig mogelijk ?  We stoppen niet voordat we samen met u de meest eenvoudige, effectieve vorm te pakken hebben.
 


Humor


Waar mogelijk en gepast houden we onze animaties en illustraties graag een beetje licht. Dit is behalve onze persoonlijke neiging, ook omdat humor een effectief middel is om een verhaal  aansprekend over te brengen.

Antennes voor de context


Door onze samenwerking met een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers, weten we wat er nodig is om een opdracht tot een optimaal resultaat te brengen.

Dit betekent dat we naast goed animeren en illustreren,  u ook
actief begeleiden tijdens het productieproces.  Samen met u vinden en bewaken we de hoofdlijn. En we gaan adequaat om met eventuele gevoeligheden of knelpunten binnen een organisatie. 

Wat zeggen onze opdrachtgevers over ons?

"De afgelopen jaren heb ik tweemaal met Studio Noord samengewerkt en dat was iedere keer met veel inspiratie, plezier en professionaliteit."

Conny Vermolen

Transitiedirecteur  & Directeur P&O
Hogeschool van Amsterdam

"Meteen vanaf het begin werd duidelijk dat ik met specialisten te maken had, die ‘next level’ animaties ontwikkelen. Ik zocht voor mijn campagne bewust een partij die niet uitgaat van ‘u vraagt, wij draaien’."

Rachad Silah Elhak

Senior communicatieadviseur
Rabobank Nederland

"Ik werk al jaren met Studio Noord samen en ook over de laatste campagne over Duurzaamheid die zij maakten voor 's Heeren Loo ben ik zeer tevreden."

Esther Visser
Senior communicatieadviseur

's HeerenLoo Zorggroep
 

 

bottom of page