Bedrijfsanimatie voor Cofely GDF Suez


In opdracht van Cofely GDF Suez heeft Studio Noord een bedrijfsanimatie gemaakt over het belang van de interne referentiedatabase. In deze animatie wordt aan medewerkers op een aansprekende manier het hoe en waarom van de referentiedatabase uitgelegd.

Wil je meer weten over onze explanimations/animaties ? Kijk dan hier voor meer voorbeelden of neem hier contact met ons op. Regie: Johan van Zanten & Olivier Heiligers Concept: Johan van Zanten Artwork: Olivier Heiligers Animatie: Johan van Zanten Productie: Johan van Zanten Stem: Bob Stoop Geluidseffecten: Arjen Schut Tekst: Cofely i.s.m. Studio Noord

Zoeken op tags

Wat wilt u laten maken?

  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Vimeo - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
Interesse of vragen?


Neem gerust contact op, we staan u graag te woord.

Animatie_laten_maken-belicoon
Animatie_laten-maken-Mailicoon
Studio Noord |
Animatiestudio Amsterdam

 

De Bonte Zwaan

Haparandadam 7

1013 AK Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20-6815584 
Mail: contact@studionoord.nl

KvK-Amsterdam: 34205838