Goede respons Nationale Studenten Enquete dankzij inzet animatie HvA.


In opdracht van de Hogeschool van Amsterdam heeft Studio Noord een uitleganimatie gemaakt over het reilen en zeilen binnen het Domein Gezondheid. De campagne waarvan deze animatie deel uitmaakt is enthousiast ontvangen door de studenten. Mede door het animatiefilmpje is de respons op de Nationale Studenten Enquete dit jaar erg groot binnen het eerder genoemde domein.

Wil je meer weten over onze explanimations/animaties ? Kijk dan hier voor meer voorbeelden of neem hier contact met ons op. Concept, animatie en productie: Johan van Zanten Artwork: Olivier Heiligers Regie: Johan van Zanten & Olivier Heiligers Stem: Bob Stoop Geluidseffecten: Arjen Schut Script HvA i.s.m. Studio Noord

Zoeken op tags

Wat wilt u laten maken?

  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Vimeo - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
Interesse of vragen?


Neem gerust contact op, we staan u graag te woord.

Animatie_laten_maken-belicoon
Animatie_laten-maken-Mailicoon
Studio Noord |
Animatiestudio Amsterdam

 

De Bonte Zwaan

Haparandadam 7

1013 AK Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20-6815584 
Mail: contact@studionoord.nl

KvK-Amsterdam: 34205838