top of page

Animatie op maat: Promotiefilm voor CBI


In opdracht van het CBI (Centre for the Promotion of Imports from developing countries), onderdeel van het Ministerie van Buitenlandse Zaken maakte Studio Noord een animatie ter promotie van het nieuwe Market Intelligence Platform. Om het platform visueel aantrekkelijker te maken en makkelijker qua navigatie, ontwierp Studio Noord tevens een 12-tal iconen die elk een Market Intelligence Product verbeelden. Daarnaast maakten we in dezelfde lijn nog een animatie die dient als instructiefilm van het platform en een explanation poster, waarop uitgelegd wordt wat het CBI op het gebied van Market Intelligence te bieden heeft.

Wil je meer weten over onze explanimations/animaties ? Kijk dan hier voor meer voorbeelden of neem hier contact met ons op.

Regie: Johan van Zanten/ Studio Noord Concept & artwork: Johan van Zanten Animatie: Arno Grijs/ Hurgar Stem: Kevin Walton Sounddesign: Arjen Schut Muziek: Premiumbeat Tekst door: CBI & Johan van Zanten

Zoeken op tags
bottom of page