Uitleganimatie voor Hogeschool van Amsterdam (HvA)


In opdracht van de Hogeschool van Amsterdam heeft Studio Noord een animatie gemaakt ter promotie van het nieuwe vitaliteitsbeleid. In deze animatie wordt op een aansprekende manier kort de context uitgelegd van het vitaliteitsbeleid en wat de plannen op dat gebied zijn de komende jaren. Wil je meer weten over onze explanimations/animaties ? Kijk dan hier voor meer voorbeelden of neem hier contact met ons op. Regie: Olivier Heiligers & Johan van Zanten Concept: Olivier Heiligers Artwork: Olivier Heiligers Animatie: Johan van Zanten Productie: Johan van Zanten Stem: Larissa Kras Geluidseffecten: Arjen Schut Tekst: HvA/ Studio Noord

Zoeken op tags

Wat wilt u laten maken?

  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Vimeo - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
Interesse of vragen?


Neem gerust contact op, we staan u graag te woord.

Animatie_laten_maken-belicoon
Animatie_laten-maken-Mailicoon
Studio Noord |
Animatiestudio Amsterdam

 

De Bonte Zwaan

Haparandadam 7

1013 AK Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20-6815584 
Mail: contact@studionoord.nl

KvK-Amsterdam: 34205838